October 03, 2024

Бойкот в една от коалициите на Гордите ги прати на елиминации (Нарочно загубиха битката, за да отстранят Кралев)

Капитанът Добрин се наговори със своите да загубят битката и да отидат на съвет

https://kliuki.net/bg-kliuki/boykot-v-edna-ot-koaliciite-na-gordite-gi-prati-na-eliminacii-narochno-zagubiha-bitkata-za-da-otstranyat-kralev/231324 Kliuki.net
Бойкот в една от коалициите на Гордите ги прати на елиминации (Нарочно загубиха битката, за да отстранят Кралев)

Единствената цел на Гордите бе да измислят начин да се отърват завинаги от завърналия се в племето им Симеон Кралев. Който бе обявен за най-големия дразнител на жълтите.Но не само на тях, но и за зрителите.И ако има имунитет, поне да отслабят коалицията му.

Победата на арената отиде при Дръзките, благодарение на чудесното представяне на бореца Микяй. На второто място се класираха Силните. Които бяха водени от Анджела.

Завърналия се Симеон Кралев предизвика в племето си небивало напрежение и то не само в своето племе, но и сред останалите. Сътресение сред жълтите бе решението му да прати Пелипенко в отбора на Силните. А решението на маминото синче доведе и до отстраняването на младото момиче Миряна, което се озова на Блатото.

В последствие най-неуверено тръгнаха Дръзките в номинационния сблъсък, но се стегнаха и успяха да наваксат, благодарение на Микяй. Силните се озоваха на второ място. По този начин замисления от Добрин бойкот бе осъществен.

Когато Гордите се събраха на съвет край огъня при Ралица се усети голямо напрежение между участниците. През повечето време Кралев и съплемениците му си разменяха грозни обиди и куп обвинения, даже на водещата й стана неудобно да ги слуша.

В крайна сметка на елиминации ще отидат Благой, който е най-близък до Кралев и Димитър, който е враг на така нареченият бизнесмен.

Довечера трябва да очакваме втора спасителна битка и  шок елиминация в „Игри на волята”.

Източник:Лупа.бг