September 21, 2024

Братът на криптокралицата Ружа Игнатова стяга сватба (Бъдещите младоженци изригнаха с предсватбена фотосесия – Снимки)

Неочаквана сватба се задава на хоризонта

https://kliuki.net/bg-kliuki/bratat-na-kriptokralicata-ruzha-ignatova-styaga-svatba-badeshtite-mladozhenci-izrignaha-s-predsvatbena-fotosesiya-snimki/230679 Kliuki.net
Братът на криптокралицата Ружа Игнатова стяга сватба (Бъдещите младоженци изригнаха с предсватбена фотосесия – Снимки)

Братът на всеизвестната Ружа Игнатова, който носи името Константин, стяга сватбено тържество само след няколко седмици. Церемонията ще се състои на морето, като на вричането на младоженците във вярност ще присъстват само най-близките им хора.

Планира се сватбата да е в наистина тесен кръф, а след венчавката и купона влюбените ще се отправят на екзотично сватбено пътешествие. За мнозина празненството е изненада, тъй като младоженците се познават от доста кратко време.

Избраницата на Игнатов се нарича Стефани Петрофф и според запознати двамата се харесали на технопарти през летните месеци. От тогава насетне всеки ден били непрестанно заедно, като младата дама бързо-бързо се нанесла при него. На всичкото отгоре даже от сега работели и за бебе, което вероятно доста е учудило близките им.

По думите на Константин той е лудо влюбен. Определя Стефани като най-хубавото нещо в живота си. Предсватбената треска върви с пълна пара, а сватбата вече е насрочена. В началото на септември пък двамата младоженци си спретват и предсватбена фотосесия, с която да увековечат както любовта си, така и времето си преди заветния ден.

Така, въпреки кашата, която създаде криптокралицата Ружа Игнатова, брат ѝ Константин подрежда живота си занапред.

Източник: lupa.bg