април 30, 2024

Бременна, ама друг път: Анелия надебеля след годежа (Подозират я в опити за ин витро – Снимки)

Певицата все още не е бременна, просто надебеля с няколко кила

https://kliuki.net/bg-kliuki/bremenna-ama-drug-pat-aneliya-nadebelya-sled-godezha-podozirat-ya-v-opiti-za-in-vitro-snimki/212921 Kliuki.net
Бременна, ама друг път:  Анелия надебеля след годежа (Подозират я  в опити за ин  витро – Снимки)

През последно време плъзнаха слухове, че Анелия е в очакване на дете от годеника си Захаринов. А след като се сгодиха този юли клюките, че ще стават родители отново се засилиха.

Според светски репортер, който засече певицата на участие тя е наедряла на ръце, бедра и ханш, но корема й е плосък и няма следа от плод в него.Нито пък е станала по-пищна в бюста.

Бременна, ама друг път:  Анелия надебеля след годежа (Подозират я  в опити за ин  витро – Снимки)

Анелия може да е надебеляла с няколко килца от горе, но пък направо грее от щастие. За разлика от другите чалгаджйки тя все още не се е пристрастила към тунинга. Нито си е уголемила джуките, нито пък си е клъцнала носа. И все още е разпознаваема и не се е превърнала в клонинг на останалите си колежки. Известно е за нея, че си е сложила малко силикон в гърдите, но само 350 куб., което е твърде малко количество.

Бременна, ама друг път:  Анелия надебеля след годежа (Подозират я  в опити за ин  витро – Снимки) - Снимка 2

На участието си Анелия не спря да се раздава, само тоалетът й направи впечатление, че е неподходящ за нейната фигура и й стои странно. Но певицата изглежда по-млада от истинската си възраст, а и няма никакви бръчки, въпреки, че навърши 41 скоро. За това все още не е прибягнала до филъри, тъй като в момента не са й необходими.

Феновете на Анелия предполагат, че след годежа със Захаринов се е успокоила, спряла е тренировките и затова е наедряла. Но други са на мнение, че фолк звездата е тръгнала на ин витро процедури и това е причината да надебелее.

Източник: Уикенд