май 02, 2024

Бременна ли е? Докато близнаците на Ева Веселинова се стягат за рожден ден, майка им лъсна с издайнически корем (Снимки)

Бившата панелистка на Гала смело си мечтае за голямо семейство с много деца

https://kliuki.net/bg-kliuki/bremenna-li-e-dokato-bliznacite-na-eva-veselinova-se-styagat-za-rozhden-den-mayka-im-lasna-s-izdaynicheski-korem-snimki/220833 Kliuki.net
Бременна ли е? Докато близнаците на Ева Веселинова се стягат за рожден ден, майка им лъсна с издайнически корем (Снимки)

Дали поредното бебе е на път, се запитаха голяма част от феновете ѝ в социалните мрежи. С издайнически корем и поналята фигура се вихри Ева Веселинова напоследък. Затова и въпросът за евентуална бременност усърдно обиколи интернет пространството.

В навечерието на третия рожден ден на децата си блондинката даже заговори за още една рожба, та дори и това да означава да остане в майчинство доста време. Близнаците ѝ се родиха на 9 април и в момента явно семейството се стяга за пищен семеен празник по случай третата им годинка. Новината за двойката бебета доста изненадала русокоската, която даже плакала от шока в първия момент.

Кадрите ѝ в Инстаграм безспорно я показват със сравнително позакръглена фигура. Някои модели на дрехите ѝ пък сякаш целенасочено скриват най-важната част от тялото на една бъдеща майка.

Ева Веселинова не говори по темата дали е бременна, затова и почитателите ѝ се чудят какво да мислят. След като близнаците поотраснаха и са вярна компания на майка си дори в социалките, новината за трето дете би била добре дошла, още повече че самата тя мечтае за голямо семейство.

Източник: show.blitz.bg