September 08, 2024

Бременна ли е Преслава с второ или само е преяла (Вижте отговора на фолк звездата - Снимки)

След като скоро се появи с коремче, мрежата гръмна, че фолкаджийката е бременна с второ

https://kliuki.net/bg-kliuki/bremenna-li-e-preslava-s-vtoro-ili-samo-e-preyala-vizhte-otgovora-na-folk-zvezdata-snimki/227398 Kliuki.net
Бременна ли е Преслава с второ или само е преяла (Вижте отговора на фолк звездата - Снимки)

Според слуховете Преслава е забременяла с второ дете и коремчето й прилича на бременна в 4-ия месец жена. И наистина на кадрите от участието на гласовитата добричлийка, тя има оформен корем, въпреки, винаги е била с тегло под нормата. За което редовно е подлагана на критика от феновете си.

Но този път те заподозряха, че Преслава май настина е бременна защото се е окръглила в ханша и бедрата досущ като жена в положение.

Самата певица бе потърсена за коментар от водещ светски сайт, но не вдигнала телефона си. Но Преси е жена, която не е безразлична относно публикациите за себе си и написа в Инстаграма си какво всъщност се случва с нея. За да сме максимално честни с феновете си публикуваме снимка на поста й в социалната мрежа.

Тя коментира така: „Относно новината, че съм бременна -  НЕ СЪМ! Хапвам си добре!, бяха думите й , с които попари надеждите, че  с Пламен ще стават родители за втори път.

Явно, понеже е прекалено слаба, когато преяде коремчето й се издува досущ като на бременна в четвъртия месец.

Източник: Инстаграм