март 29, 2024

Бременната Джулиана Гани на шопинг в Париж! (Моделката не ще родни марки, изнуди новия си за тузарски воаяж)

На Джулиана Гани в България ѝ е тясно и последните ѝ кадри ясно доказват това

https://kliuki.net/bg-kliuki/bremennata-dzhuliana-gani-na-shoping-v-parizh-modelkata-ne-shte-rodni-marki-iznudi-noviya-si-za-tuzarski-voayazh/195709 Kliuki.net
Бременната Джулиана Гани на шопинг в Париж! (Моделката не ще родни марки, изнуди новия си за тузарски воаяж)

Моделката на практика не спира да пътува и през няколко дни се включва от някоя неочаквана дестинация. Така и сега тя успя да разходи бременния си корем и по Шан-з-Елизе. Включването ѝ от Париж разбуни духовете в мрежата, тъй като и този път е с вече постоянната си половинка в живота. България не представлява интерес за Джулиана Гани и вероятно пътуването до Франция е свързано и с шопинг приключения.

В меката на класата и стила все пак русокоската се пусна най-напред от спалнята с класическа закуска, а после и от ресторант. С благоверния ѝ отпиват по глътка вино, а докъде са стигнали напъните им да покоряват Париж, засега историята мълчи.

Интересите на Джулката по-скоро се ограничават до поредното парцалче и най-актуалната процедура за красота. Така най-вероятно тя е пообиколила и френската столица в търсене на нестандартни тоалети. Междувременно съумя и да се похвали с типична френска закуска в леглото. Френските кроасани безспорно хващат окото, а когато са поднесени от любимия мъж, вече имат история. Е, на Джулиана и Теодор са им в повече само социалните мрежи. Двамата не пропускат и ден, без да се появят в Инстаграм например. Дори и ако трябва да обявят, че си пият виното в ресторантче на Шан-з-Елизе.