май 03, 2024

Бременната Николета го удари на живот (Плеймейтката тъне в лукс в Истанбул – Снимки)

Половинката на Ники Михайлов няма никакво намерение да бременее у дома

https://kliuki.net/bg-kliuki/bremennata-nikoleta-go-udari-na-zhivot-pleymeytkata-tane-v-luks-v-istanbul-snimki/213452 Kliuki.net
Бременната Николета го удари на живот (Плеймейтката тъне в лукс в Истанбул – Снимки)

Типично в свой стил тя стегна куфарите и се озова в Турция. Именно от Истанбул се пусна Ни Ло и немонстрира пищните си форми. Бременността вече ударно ѝ личи, но май като цяло не се очаква да качи излишни килограми. Макар да не се лишава от всякакви изкушения, вероятно все пак спазва някакъв режим на хранене. Разбира се, уж модна икона като нея няма как да се окаже с 30+ килограма отгоре. В Турция пък е заедно с любимия си и двамата не пропуснаха да се щракнат и за инстаграм феновете си.

Говори се, че Николета е забременяла инвитро, при това по свое собствено настояване. Какви са точните причини за това, историята мълчи, а влюбените едва ли някога ще заговорят по толкова интимни теми. Затова и зачеването се случило именно в Турция, като за престоя си там двойката се радва на най-добрите хотели. Лозанова е известна с вкуса си към лукса, така че едва ли би стъпила дори в хотел 3 звезди. Пътуванията явно ѝ понасят добре, а бременността се развива леко. Все пак моделката не е в първа младост и при много жени са възможни проблеми при сравнително късна бременност.

Източник: hotnews.bg