април 18, 2024

Булката на Благо и нашенска тенис звезда ремонтирани по калъп (Поли Спасова и Елица Костова с еднакви корекции )

Новата жена на Благо се показа в Инстаграм като клонинг на нашенска тенис звезда, видя Kliuki.net

https://kliuki.net/bg-kliuki/bulkata-na-blago-i-nashenska-tenis-zvezda-remontirani-po-kalap-poli-spasova-i-elica-kostova-s-ednakvi-korekcii/167516 Kliuki.net
Булката на Благо и нашенска тенис звезда ремонтирани по калъп (Поли Спасова и Елица Костова с еднакви корекции )

Новата булка на Благо направи своя дебют в социалната мрежа. Полина Спасова се обзаведе със собствен Инстаграм профил в социалната мрежа. Младата половинка на футболиста не изненада никого с множеството си подобрения по лицето.  Тя може да е много млада и вече се е превърнала в копие с тенисистката Елица Костова.

Двете мацки си приличат толкова много, че не е чудно да са дело на един и същ пластичен хирург. Отдавна стана известно, че Поли, която мина под венчило с Благой през лятото има множество подобрения по себе си. Това важи с пълна сила и за красивата Елица. Устните и на двете мадами са много уголемени с едни от най-съвременните методи на естетическата хирургия. Но може би и за това толкова много наподобяват една на друга и приличат на чалга звезди. И докато тенисистката се занимава професионално със спорт, то Поли се хвали, че тренира в залата само за удоволствие.

И Костова има човек от футбола до себе си, но той е съдия, а тунингованата Спасова върти бизнес с детски дрешки. Елица и Радо Гидженов, който подобно на Благо  е виден плейбой се подвизават в Пловдив .

А младото семейство на Благо и Поли си живеят щастливо след сватбата и нямат никакви намерения за сега да слагат край на брака си. Слуховете за развод се появих като рекламен трик на семейството при стартирането на инстаграм профила на Полина Спасова.