September 24, 2024

“Бягство към победата 2”: Съкровището” стартира забавно, но с кухи участници (Зрителите изумени от липсата на обща култура на двойките)

Публиката още от начало се разочарова от липсата на елементарна обща култура сред участващите

https://kliuki.net/bg-kliuki/byagstvo-kam-pobedata-2-sakrovishteto-startira-zabavno-no-s-kuhi-uchastnici-zritelite-izumeni-ot-lipsata-na-obshta-kultura-na-dvoykite/230840 Kliuki.net
“Бягство към победата 2”: Съкровището”   стартира забавно, но с кухи участници (Зрителите изумени от липсата на обща култура на двойките)

В петък и събота бе даден старт на втория сезон на „Бягство към победата2: Съкровището”. Публиката хареса формата, водещите, предизвикателствата, които предстоят. Но се изненадаха неприятно защото двойките са  кухи и необразовани.

Преди да получат първата си мисия те трябваше да познаят от петдесет черно-бели снимки кои са 14-те български революционери. За изненада на зрителите те не успяха да разпознаят кой сред тях е на  Стефан Караджа и кой е портрет  на Васил Левски.

За голям шок  ужас на зрителите двойките се объркаха и определиха чуждестранни личности за нашенски войводи. Даже припознаха портрета на Сюлейман паша за бг революционер.

И докато двойките се измъчиха с първата мисия в шоуто публиката коментира, как можеш да се изложиш брутално когато участващ в риалити по телевизията.

А мнението на публиката за новия сезон на шоуто е следното:”Незнаещите в петък, бяха незнаещи и в събота!, като стигнаха до заключението, че „Човек без телефон е като човек без мозък”!" Поне това показаха в първите два епизода на “Бягство към победата 2”: Съкровището.

Източник:Лупа.бг