септември 24, 2023

Царската щерка е напълно обезобразена (Княгинята втрещи с разпаднало се лице – Снимки)

Калина шашна фотографите с външния си вид, дошли да я щракнат пред ОД на МВР

https://kliuki.net/bg-kliuki/carskata-shterka-e-napalno-obezobrazena-knyaginyata-vtreshti-s-razpadnalo-se-lice-snimki/208077 Kliuki.net
Царската щерка е напълно обезобразена (Княгинята втрещи с разпаднало се лице – Снимки)

За потресаващия вид на българската княгиня отдавна се клюкарства. Само, че сега се разбра, че подобрение на кошмарния й  вид няма да има, а положението се влошава.

Днес Калина цъфна да се сдобие с обвинението си за пиянската си изцепка на Боровец, но това което видяха случайните минувачи и кибиците наистина е потресващо. 50-годишната царска щерка е с подуто лице, което всеки момент сякаш ще се разпадне.

За нейната мания по пластики и корекции отдавна се знае, но колкото повече време минава, толкова по-ужасно започва да изглежда. Калина се бе издокарала с екстравагантни дрехи, с които не веднъж е шокирала обществеността.

Но когато княгинята свали тъмните си очила, с които крие лицето си, тези, които успяха да я зърнат за малко, направо загубиха ума и дума. До скоро никой не бе виждал княгинята в напълно натурален вид, а  само на снимки. Но ужасът на фотографите бе неописуем от видяното.

Нейния нос, за който се говори от много време е започнал да придобива съвсем неестествен вид, а лицето й е загубило всичките си нормални пропорции.

Източник: Лупа.бг