април 27, 2024

Цеци Красимирова след развода си тръгва с две имения и с милиони в сметката (Вижте как я позлати Струмейтис)

След пищната сватба за милиони, дойде ред на развода за милиони

https://kliuki.net/bg-kliuki/ceci-krasimirova-sled-razvoda-si-tragva-s-dve-imeniya-i-s-milioni-v-smetkata-vizhte-kak-ya-pozlati-strumeytis/220506 Kliuki.net
Цеци Красимирова след развода си тръгва с две имения и с милиони в сметката (Вижте как я позлати Струмейтис)

Нищо чудно, че родната моделка не се ядосва за развода със Струмейтис, част от несметното му богатство попада в нейните ръце и тя си тръгва много по-богата от преди брака.

Според слуховете Цеци Красмирова и мултимилиардера Майкъл Срумейтис нямат предбрачен договор който да е подписан преди бракосъчетанието им. Така като бивша законна половинка на Биг Майк на нея се полагат значителни облаги.

Красимирова сподели вчера, че процедурата по развода се влачи бавно, но тя не е притеснена. Имуществото, с което ще се облажи след раздялата е огромно и на адвокатите им се отворила допълнителна работа.

Красавицата не била ненаситна хищница  не държала да обсеби много, Тя настоявала да бъде поделен общия им бизнес в Барселона, въпреки, че според закона можела да получи много повече.

Биг Майк като истински джентълмен сам предложил да й остави любимата й вила на Карибите, където двамата често се усамотяваха. Струмейтис решил да й остави екзотичното имение на остров Мустик като спомен от краткия им , но прекрасен брак.

По времето на тяхното съжителство задно мултимилиардерът купил и къщата в Барселона. В която Цеци живеела отначало. Испанската хасиендата по закон трябвало да се подели между бившите съпрузи, но Майкъл махнал с ръка и се отказал от дела си.

В случай, че Цеци и Биг Майк се споразумеят Красимирова ще се обзаведе с две имения  и многомилионен бизнес.

Източник: Лупа.бг