September 27, 2024

Чалга дивата Преслава се похвали с доведения си син, навръх рождения ден на Паола (Младежът е копие на баща си Павел –Снимки)

За първи път чалга певицата показа доведения си син, който носи името на баща си

https://kliuki.net/bg-kliuki/chalga-divata-preslava-se-pohvali-s-dovedeniya-si-sin-navrah-rozhdeniya-den-na-paola-mladezhat-e-kopie-na-bashta-si-pavel-snimki/230894 Kliuki.net
Чалга дивата Преслава се похвали с доведения си син, навръх рождения ден на  Паола (Младежът е копие на баща си Павел –Снимки)

Тийнеджърът може да е само на тринадесет, но е задминал на височина Преслава.До този момент чалгаджийката не си е позволявала да пуска снимки на момчето, но сега когато щерка й поотрасна певицата публикува обща снимка на Паола заедно с Павел-младши.

Синът на мъжа й вече е в тийнейджърска възраст и направо е копие на татко си. Той е син на първата жена на Павел-старши от брака му с Емилия. Но връзката им ненадейно приключи, след като Лазаров бе примамен от Златка Райкова да зареже половинката си. С плейметката  не изкараха заедно дълго време, бяха двойка само за 3 години.  В последствие Павел се залюби с Мария Цветкова. Която днес е по-позната като Ариа.

По-късно обаче Лазаров и добричлийката Преслава се събраха и направиха семейство, но без брак. Вече са седем години са двойка и плода на връзката им е шест годишната Паола.

Първата жена на Лазаров се отърси от раздялата с бившия си. Отгледа сина си и сега има щастлива връзка с нов мъж до себе си. Всъщност Емилия е сестра на ММА боеца Мартин Емилов. За който се твърдеше, че преди време има тайна афера със Златка Райкова. Но никога не призна, че е било истина.

Източник: Хотнюз