май 29, 2023

Чалга коалицията на хитрият лисунгер Благо в Сървайвър оцеля непокътната (Станилия бясна, че не изгониха Татяна)

Състезателката по кану-каяк се показа като жена с топки и се опита да изясни защо не номинираха Татяна

https://kliuki.net/bg-kliuki/chalga-koaliciyata-na-hitriyat-lisunger-blago-v-sarvayvar-ocelya-nepokatnata-staniliya-byasna-che-ne-izgoniha-tatyana/201422 Kliuki.net
Чалга коалицията на хитрият лисунгер Благо в  Сървайвър оцеля непокътната (Станилия бясна, че не изгониха Татяна)

В поредния епизод на Сървайвър бившите от Известни, а сега Червени отново се провалиха на игрите и се оказаха на номинации. На племенния съвет бе номиниран Тино, който е доказано силен играч, а слугинята на мъжете Татяна не бе номинирана, явно по волята на Благо.

Станилия не бе доволна от решението на племето и скочи на останалите участници като се постара да им налее акъл в главата. Спортистката изказа мнение, че за Сървайвър са най-важни игрите. От тях зависи да има храна,  от тях зависи дали ще има изгонен член от племето. Само, че в нашето племе какво се случва попита другите, които мълчаха: „Ние сме като една коалиция, затворена в себе си като яйце, в която се интересуваме само кой ще ни пере гащите, номинирате играч, който носи точки, а провалени хора, които не са спечелили точка остават, защото ви слугуват.”И добави, че всички защитават Татяна  защото са приятели от преди години и не го крият. Благо, Жоро, Иван, че сега и Светльо го раздават като семейство, в което някой е длъжен да пере и да обслужва мъжете.

А зрителите адмирираха критиката на Станилия и коментират: „Светослав е същия чалгар като Белия Зъб, Жоро Тъпото и слугинята Татяна. Той не спаси Тино, а го прати на дуел. Освен с перачка Благо  се сдоби и с лизач. На спортиската ще й е много трудно с тези комплексари, но е тя е мъжко момиче и жена с по-голямо достойнство  от тези отрепки в чалга коалицията!”

„Отпадна Елина, а най-слабата в игрите Татяна  ще я добутат до финал! Това е най-глупавото побългарено предаване!”