април 27, 2024

Чалга звездата Преслава тайно се надява да се види булка (Павел обаче за сега й отказва брак)

Дали Павел все още обича половинката си не става ясно, но се разбра, че изобщо не мисли за брак

https://kliuki.net/bg-kliuki/chalga-zvezdata-preslava-tayno-se-nadyava-da-se-vidi-bulka-pavel-obache-za-sega-y-otkazva-brak/204815 Kliuki.net
Чалга звездата Преслава тайно се надява да се види булка (Павел обаче за сега й отказва брак)

Че поп фолк звездата Преслава тайно се надява да мине под венчило с любимия си Павел Лазаров се разбра след неин коментар в социалната мрежа. Гласовитката написа в профила на нейна колежка, че мечтае  да се облече  в булчинска пременя и да бъде булка, но разочаровано допълва, че на този етап брак не се предвижда. След като я запитаха кога ще надене на пръста си венчална халка и кога ще произнесе  „Да” на любимия си.

Чалга звездата Преслава тайно се надява да се види булка (Павел обаче за сега й отказва брак)

Добричлийката с най-впечатляващ глас сред изпълнителките на лекия жанр избягва да коментира какво се случва в семейството й с Павел и малката й дъщеря и защо бизнесмена до сега не й е предлагал брак и се дърпа от законно обвързване.

Чаровницата, която е любимка на куп фенове обаче сподели, че ако това някога се случи най-щастлива от цялото събитие ще е нейната невръстна щерка Паола. Която със сигурност ще бъде шаферка на сватбата, издокарана в бяла рокля като мама.

Чалга звездата Преслава тайно се надява да се види булка (Павел обаче за сега й отказва брак) - Снимка 2

Чалга звездата Преслава тайно се надява да се види булка (Павел обаче за сега й отказва брак) - Снимка 3

Не по-малко радостни ще са майката и бащата на Преси, които като нея мечтаят да оженят щерка си на пищно сватбено тържество. На възрастните хора им омръзнало им да им се подиграват, че Преслава и Павел не са законни съпрузи, а живеят само на семейни начала.