май 02, 2024

Чалгаджийката Мария спря да кара щерка си в елитното школо (Певицата не припарва до училището на Марая)

Дали от срам или Марая не иска да я кара и взима от училище, но майка й се покри след боя

https://kliuki.net/bg-kliuki/chalgadzhiykata-mariya-sprya-da-kara-shterka-si-v-elitnoto-shkolo-pevicata-ne-priparva-do-uchilishteto-na-maraya/203035 Kliuki.net
Чалгаджийката Мария спря да кара щерка си в елитното  школо (Певицата не припарва до  училището на Марая)

Мария заряза любимата си щерка и след публичния скандал с Миро Дзвера и вече не припарва до баровското училище на Марая. Преди певицата често се хвалеше как кара Марая в Панчарево където се намира Англо-американското школо, а после я взима обратно някъде след обяд.

Чалгаджийката Мария спря да кара щерка си в елитното  школо (Певицата не припарва до  училището на Марая)

Почти месец вече миньонката не стъпва до елитното школо, а според слуховете самата й дъщеря не иска съучениците й да й се смеят  подиграват, че майка й се е върнала при побойника, който често я побийва и шамари. А някои подозират, че Мария може и да се срамува, че се е събрала с насилника си заради скъпрските вещи на "Гучи" и "Шанел" и луксозните автомобили.

Чалгаджийката Мария спря да кара щерка си в елитното  школо (Певицата не припарва до  училището на Марая) - Снимка 2

Дали е така, можем само да гадаем, но е факт, че чалга звездата е предала отговорността на баба Данче да се грижи за внучка си Марая. Която вече живее с нея. Самата Мария  чака да мине време да се забрави и да отшуми скандала.

Чалгаджийката Мария спря да кара щерка си в елитното  школо (Певицата не припарва до  училището на Марая) - Снимка 3

Но близки до нея хора се съмняват, че много скоро ще се стигне пак до подобен разрив в семейството й  пак ще има размяна на удари между меркантилната певица и грубия й законен съпруг, който я ревнува ужасно. Дано само няма фатални поледици, молят се те.