юли 27, 2024

Че „Скрита самоличност” не става за гледане, ами сега го подпукаха и заради правописни грешки (Вижте как се излагат)

Критики и подигравки отнесе новото шоу по Нова тв

https://kliuki.net/bg-kliuki/che-skrita-samolichnost-ne-stava-za-gledane-ami-sega-go-podpukaha-i-zaradi-pravopisni-greshki-vizhte-kak-se-izlagat/224544 Kliuki.net
Че „Скрита самоличност” не става за гледане, ами сега го подпукаха и заради правописни грешки (Вижте как се излагат)

Яки подигравки и жестока критика се изсипа върху новото забавно предаване „Скрита самоличност”.   И то напълно заслужено.
Само след 2 епизода в ефир и снощи зрителите забелязаха правописна грешка на таблото с изписаните професии на участниците. На видно място се мъдреше професията, но изписана така „юрист- консулт”.

Явно някой неграмотен човек от екипа на продукцията не си  е свършил работата и ако не е знаел правописа на думата не е проверил как се пише всъщност.
По наблюдателните зрители веднага забелязаха грешката и засипаха и без друго скучното шоу с подигравки. А водещият като, че ли нарочно повтаряше сгрешената дума по начина, по който бе написана.
"Хора, нямате ли редактори, които да следят за грешки, а се излагате така, питат зрителите, които не могат да повярват  какво се случва на малкия екран. „Все пак и деца гледат, на какво ще ги научите с този правопис”, възмутена е публиката. „Какъвто ви е правописа, такова ви е и предаването, дано няма друг сезон, че от сега ми дотегна да гледам тази тотална скука и показване на пълен непрофесионализъм!, коментира ядосаните зрители.

Източник:Petel.bg