март 28, 2024

Черна серия за Ерген №1! Виктор заряза Мария, осъмва сам като кукувица (Неуспехи го следват и в кариерата)

Рекордната слава, която му донесе предаването, вече не работи в негов интерес

https://kliuki.net/bg-kliuki/cherna-seriya-za-ergen-1-viktor-zaryaza-mariya-osamva-sam-kato-kukuvica-neuspehi-go-sledvat-i-v-karierata/203615 Kliuki.net
Черна серия за Ерген №1! Виктор заряза Мария, осъмва сам като кукувица (Неуспехи го следват и в кариерата)

Първият Ерген у нас – Виктор Стоянов, влезе в черна серия. Личният му живот отскоро тотално буксува, тъй като се раздели с доскорошната си изгора Мария. От любовта им днес не е останало нищо, камо ли общи снимки в социалните мрежи. Виктор Стоянов и вече бившата му напълно са приключили един с друг в мрежата и всеки е продължил живота си. Така уж един от най-желаните ни ергени си ляга сам като кукувица и въпреки че му се носеше славата на влюбен мъж, днес положението му е трагично.

За капак и професионалните му ангажименти сякаш удариха дъното. Допреди време все успявахме да го видим в някоя реклама, което все пак означаваше, че има търсене към неговата персона. Рубриката му в “Преди обед” пропадна, почти преди да е започнала. След като влезе в ролята на хлебар и готвач, Виктор изчезна от полезрението на обектива. Участията му при Николаос Цитиридис също се разписаха с неуспех. Стоянов се показа няколко пъти в късното шоу и отвореният му път към славата бе дотам. Така днес миналогодишният ерген няма жена до себе си и май не блести и с кариера. За причините, довели го дотук, засега можем хубаво да погадаем.

Източник: hotnews.bg