май 04, 2024

Червената кутия на откровенията скара женорята в “Ергенът”, в имението заваляха брутални обиди (Подробности)

“Дамите” в риалитито се чудят как да си уплътняват времето

https://kliuki.net/bg-kliuki/chervenata-kutiya-na-otkroveniyata-skara-zhenoryata-v-ergenat-v-imenieto-zavalyaha-brutalni-obidi-podrobnosti/201951 Kliuki.net
Червената кутия на откровенията скара женорята в “Ергенът”, в имението заваляха брутални обиди (Подробности)

За разкош самите продуценти им подготвят малки препъникамъчета по пътя към зрителския интерес и към сърцето на прословутия ерген. Поредното предизвикателство стана повод в имението да завалят грандиозни обиди. Т.нар. червена кутия на откровенията буквално скара половината девойки и ги настрои съвсем една против друга. Те трябваше да си задават въпроси, като именно някои от тях взривиха обстановката.

Изгонената Елисавета например се разписа с въпрос за Глиган Пешев – коя от участничките е позната по този начин. На прицел бе, разбира се, Пам Велидис, която от самото начало почти вбесява всички с килограмите си.

Плюссайз моделката обаче се разписа със следващия брутализъм, насочен към Айлин. Тя “директно” я попита защо поведението ѝ към мъжете е такова, сякаш са ходещи полови органи. Така, въпреки че бе достатъчно унизена и обидена заради прякора си, Пам на свой ред съкруши “колежка”. Айлин избесня дотолкова, че се залови със сравняване на почерци, за да разбере от коя врагиня е дошъл обидният въпрос. Обясненията на г-ца Велидис в опит да се оправдае впоследствие останаха да висят в пространството. На всичкото отгоре отношенията и между Джия и Айлин съвсем се разсъхнаха благодарение на предизвикателството.

Източник: hotnews.bg