май 19, 2024

Честити 25 лазарника! Гери-Никол се изфука с пищна торта и Стоян Копривленски (Снимки)

На фона на скандалите в държавата ни певицата успя да чукне кръгла годишнина

https://kliuki.net/bg-kliuki/chestiti-25-lazarnika-geri-nikol-se-izfuka-s-pishtna-torta-i-stoyan-koprivlenski-snimki/206743 Kliuki.net
Честити 25 лазарника! Гери-Никол се изфука с пищна торта и Стоян Копривленски (Снимки)

На 25 години стана тя на 30 юли. Кадри от партито ѝ обаче се появиха малко по-късно, но все пак празникът бе отбелязан подобаващо и в социалните мрежи. Наконтена в кичозна минирокля в сиво, Гери-Никол май бе избрала този цвят за емблема на тържеството. Декорът, тортата и пр. елементи от стайлинга ѝ са издържани именно в сиво. Нотка цвят добавя Стоян Копривленски, с когото изпълнителката позира в какви ли не стойки и чалъми.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gery-Nikol (@gerynikol)

25-тата ѝ годишнина май сложи началото на публичността във връзката ѝ. До момента тя запазваше мълчание по темата за новото си гадже, като едва отпреди месец спря да го крие. На кадрите двамата позират ухилени до ушите, а вероятно и поводът си заслужава, за да го запечатат с целувка. Пред очите на всички любопитни, естествено.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gery-Nikol (@gerynikol)

Така Гери-Никол официално сложи точка на миналото и ако доскоро името ѝ се свързваше с приятел на Стоян, вече не е така. Копривленски пасва добре на вкуса на блондинката за мъже и предвид заниманията му със спорт, тя никак не изневерява на стила си. Аферата му с гаджето на Денис Теофиков май остана само в устите на хората, така че на ред е Гери.

Източник: hotnews.bg