май 08, 2024

Честито! Христо Стоичков чака внуче (Щерка му Христина ражда през октомври – Видео)

Новината за бебето от последните дни май изпревари събитията

https://kliuki.net/bg-kliuki/chestito-hristo-stoichkov-chaka-vnuche-shterka-mu-hristina-razhda-prez-oktomvri-video/222230 Kliuki.net
Честито! Христо Стоичков чака внуче (Щерка му Христина ражда през октомври – Видео)

Оказва се, че внукът на Христо Стоичков ще се появи на бял свят през октовмри. Всъщност бременна е не Мика Стоичкова, а другата му дъщеря – Христина. По този повод Камата сподели кратко видео в Инстаграм, в което семейството разбира пола на бебето. В крайна сметка във фамилията наистина ще се появи момче, а начинът, по който обявиха новината, е вече традиционен в последните години. Щерката пука балон, от който хвърчи синьо в излишък, и предвид реакцията ѝ явно е доволна от подобен подарък на съдбата. Тя буквално скача върху баща си и продължава да излива емоциите си в комбинация с победоносно вдигане на ръката.

Така семейството на Христо Стоичков ще се увеличи с едно момченце. Детето трябва да се роди през октомври, скрепявайки още повече връзката между родителите си. Христина и любимият ѝ са заедно от сравнително дълго време и въпреки неуспеха ѝ в предишния си брак, явно сега е открила партньор, когото да направи баща. Животът на фамилията обикновено не се крие от любопитните погледи и често-често се появява нова информация около тях. Мика Стоичкова е по-известната сестра и даже и тя поясни, че любопитните са я объркали с Христина.

Източник: petel.bg