април 28, 2024

Честито! Ива Софиянска дундурка трето бебе (Семейството запази бременността и раждането в пълна тайна – Фото)

Васил Божков и Стефан Софиянски могат да се похвалят с трето внуче

https://kliuki.net/bg-kliuki/chestito-iva-sofiyanska-dundurka-treto-bebe-semeystvoto-zapazi-bremennostta-i-razhdaneto-v-palna-tayna-foto/213242 Kliuki.net
Честито! Ива Софиянска дундурка трето бебе (Семейството запази бременността и раждането в пълна тайна – Фото)

Голяма изненада поднесе на почитателите си снахата на най-противоречивия у нас бизнесмен. Ива Софиянска използва рождения ден на мъжа си, за да обяви неочаквани промени в семейството. С трето дете се похвали тя, като засега не е ясно какъв е полът му. Кадърът показва фамилията в комплект – вече с трима наследници. Най-важното, което си пожелава младата жена, е това щастие да го имат цял живот.

Така семейството на Ива и съпруга ѝ се увеличи с още един член. Бебето по никакъв начин не бе споменавано в публичното пространство, докато най-сетне грейна пред обществото с цялата си бебешка прелест. Бременността на кметската щерка, изглежда, е била още по-усърдно пазена в тайна, да не говорим за самото раждане. Счита се, че дори лекарите са били изрично предупредени да си мълчат.

Личният живот на фамилията обикновено остава далеч от погледите на обикновените хора. Софиянска не тръби особено какво се случва с нея, камо ли с по-интересните членове на родата си. В Деня на християнското семейство обаче явно е дошло времето да открехнат завесата и към това щастливо за дома им събитие.

Източник: lupa.bg