май 18, 2024

Честито! Карен на Златка Райкова навърши 1 годинка (Моделката най-сетне показа наследника си – Снимки)

Първата годинка на второто ѝ дете бе повод блондинката да го представи и в социалните мрежи

https://kliuki.net/bg-kliuki/chestito-karen-na-zlatka-raykova-navarshi-1-godinka-modelkata-nay-setne-pokaza-naslednika-si-snimki/222612 Kliuki.net
Честито! Карен на Златка Райкова навърши 1 годинка (Моделката най-сетне показа наследника си – Снимки)

До този момент Златка Райкова и Карен Хачатрян упорито пазеха бебето от хорски очи. Предвид популярността им и присъствието им в интернет донякъде бе учудващо, че не бързат да го правят интернет звезда. Е, първият рожден ден на Карен-младши наруши традицията и бебето вече не е инкогнито.

Пред приказна торта със заветната цифра 1 бе щракнато то и предвид празника и усмивката му бе налице. Майка му му честити, като му пожела да бъде здрав, безгрижен и добричък, при това с обещанието и тя, и таткото да бъдат винаги до него. От кадрите не става ясно дали е имало голямо парти по случая. Вероятно рожденият ден е бил отпразнуван в тесен семеен кръг, тъй като поне до момента малкият не бе показван публично, както си му е редът при други родни моделки.

Златка Райкова и мъжът ѝ обикновено са активни в социалните мрежи, но сега като че ли по-скоро пазеха личното си пространство, свързано с наследника им. Баткото на Карен-младши вече е добре познат сред последователите им, а рождените му дни обикновено минават и с пищни тържества. Първата му годинка, когато майка му бе още с Благой Георгиев, например се ознаменува с парти с около 30 гости.

Източник: blitz.bg