май 18, 2024

Честито! Вики и Жоро от “Един за друг” очакват бебе (Двойката си спретна "бременна" фотосесия – Снимки)

Младоженците вече са в очакване на първия си наследник

https://kliuki.net/bg-kliuki/chestito-viki-i-zhoro-ot-edin-za-drug-ochakvat-bebe-dvoykata-si-spretna-bremenna-fotosesiya-snimki/207311 Kliuki.net
Честито! Вики и Жоро от “Един за друг” очакват бебе (Двойката си спретна "бременна" фотосесия – Снимки)

По този повод двамата се похвалиха с “бременна” фотосесия, а самата Виктория е с доста наедряло коремче. Е, поне толкова, че да ѝ личи и да не се стеснява да го обяви публично. Кадрите са доста семпли и елегантни, като влюбените са пременени в бяло – както подобава на подобен повод. В ръце държат снимките на бебето, а почитателите им се надпреварват да ги поздравяват.

Детето идва съвсем навреме – бъдещите родители се венчаха в началото на лятото. Тогава те си спретнаха морска сватба, която събра ред звезди от предаването. Неведнъж младите са споделяли, че мечтаят за голямо семейство, и на практика мечтата им да имат бебе, вече се сбъдва. При тях нещата се случиха по установения ред, като се започне от моминското парти, мине се през сватбата и се стигне до сегашните им кадри, свързани с бременността.

Вики и Жоро бяха сред най-любимите участници на по-голямата част от хората. Мнозинството оцени любовта им подобаващо и в крайна сметка доста хора изразиха съжаление, че напускат сравнително рано. В края на летния сезон изглежда, че с бебето всичко е наред и много скоро ще имат възможността да му се порадват и съвсем наживо. Честито!