май 04, 2024

Честито! Юнона се омъжи (Бившата на Нончо Воденичаров заложи на дискретна церемония и нестандартен тоалет – Снимки)

Изпълнителката скрепи любовта с няколкогодишното си гадже с брак

https://kliuki.net/bg-kliuki/chestito-yunona-se-omazhi-bivshata-na-noncho-vodenicharov-zalozhi-na-diskretna-ceremoniya-i-nestandarten-toalet-snimki/221899 Kliuki.net
Честито! Юнона се омъжи (Бившата на Нончо Воденичаров заложи на дискретна церемония и нестандартен тоалет – Снимки)

По този повод тя сама се похвали в Инстаграм, като обяви, че на заветната дата – 13.04., подписването най-сетне се е случило. Въпреки че числото 13 се смята за фатално от повечето хора, Юнона явно не се впряга особено заради това суеверие. Според нея 13 е едно от най-щастливите числа в собствения ѝ живот, а шестте години от първата целувка са добър повод да се венчаеш.

Извън нумерологичните заигравки певицата вече официално се нарича Юнона Владева-Лесев. Така заветната дата събра на елегантна церемония явно само най-близките ѝ хора. За подписването булката е заложила на нестандартен тоалет. Вместо традиционната бяла рокля за сватба тя е наконтена в бял панталон и бюстие. Цветята, разбира се, присъстват на кадрите, като акцентът отново е белият цвят.

Бившата на Нончо Воденичаров години наред бе свързвана именно с него. Раздялата им дойде неочаквано за почитателите им, а внезапната му смърт потресе обществото. Днес Юнона продължава напред и вече е щастливо омъжена жена. Със съпруга ѝ са заедно от години, а информацията за предложението за брак пристигна от Австралия. Предвид слабостта на певицата към тази страна, бъдещият младоженец използва възможността да я зарадва както с пътуване, така и с най-важния въпрос.

Източник: lupa.bg