September 16, 2024

Чудо! Анелия и Емилия кифлеят заедно (Певиците го играят първи дружки – Снимки)

За войната между двете колежки от години се носят легенди

https://kliuki.net/bg-kliuki/chudo-aneliya-i-emiliya-kifleyat-zaedno-pevicite-go-igrayat-parvi-druzhki-snimki/229746 Kliuki.net
Чудо! Анелия и Емилия кифлеят заедно (Певиците го играят първи дружки – Снимки)

Коко Динев бе причината те да са тотално смразени, откакто и публиката ги помни. Към днешна дата плейбоят е в миналото им и всяка е поела по своя път. Затова и общите кадри, които се появиха в Мрежата, пораждат доста въпроси. Изглежда, поне за пред камерите търканията са забравени и изпълнителките демонстрират топли отношения.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @popfolkhitove

Не става ясно по какъв повод са направени снимките, но и Емилия, и Анелия блестят с най-чаровните си усмивки. На всичкото отгоре са се прегърнали, сякаш за да покажат, че всичко между тях е цветя и рози. И въпреки че годините все пак са си казали думата и вече не са на по 20, явно е дошъл моментът да покажат колко се разбират.

Войната между тях години наред бе в центъра на медийното внимание. Впоследствие се заговори, че са заровили томахавките и поддържат прилични отношения. Едва ли някой може да очаква, че ще се превърнат в първи приятелки след всичко, което са преживели в любовния си живот.

Коко Динев бе голямата любов на Анелия и когато се разделиха, набързо създаде семейство и деца и с Емилия. Затова и двете певици не се долюбваха особено. Предвид актуалните им кадри в Мрежата каква е целта на изпълнението, можем само да гадаем.

Източник: Фейсбук, Инстаграм