September 08, 2024

Цвети от “Хелс Китчън” чукна 20 с фойерверки и страстни целувки с италианеца (Снимки + Видео)

Рождения си ден устатата кулинарка отпразнува преди дни

https://kliuki.net/bg-kliuki/cveti-ot-hels-kitchan-chukna-20-s-foyerverki-i-strastni-celuvki-s-italianeca-snimki-video/227258 Kliuki.net
Цвети от “Хелс Китчън” чукна 20 с фойерверки и страстни целувки с италианеца (Снимки + Видео)

От кадрите ѝ в Инстаграм става ясно, че празникът е преминал главно в компанията на гаджето ѝ. Е, поне само него тя показа пред почитателите си.

Семпла торта със заветната цифра 20 бе нагласена пред рожденичката, за да духне подобаващо свещите. Не бе пропуснат и един от скъпарските подаръци, на чиято опаковка се вижда емблемата Swarovski.

За капак Цвети от “Хелс Китчън” ознаменува 20-ата си годишнина и с фойерверки, последвани от страстна целувка с любимия. Наконтена в минирокля с доста открито деколте, кулинарката не споделя повече подробности за това къде и как е празнувала.

Кулинарното риалити я направи познато лице и предвид активността си в социалните мрежи тя определено обича да привлича вниманието. Въпреки че отпадна в надпреварата, Цвети не се отказва от мечтите си.

След шоуто устатата брюнетка се обзаведе с гадже италианец, с което даже готвят заедно. Младежът присъства редовно на кадрите ѝ в Инстаграм и ако съдим по отношенията им явно нещата са сериозни.

Двамата пътуват заедно и се наслаждават на редица забележителности по света и у нас. Както изглежда, се познават и със семейството на другия, че и даже ходят заедно по сватби. Дали гласят своя сватба, времето ще покаже.

Източник: Инстаграм