октомври 01, 2023

Цвети от Хелс Китчън дотегна с изцепките си: Не се търпи! (Нападнаха я в Черешката, че няма възпитание и се лигави)

Атрактивната врачанка изуми с неадекватно поведение в кулинарното шоу

https://kliuki.net/bg-kliuki/cveti-ot-hels-kitchan-dotegna-s-izcepkite-si-ne-se-tarpi-napadnaha-ya-v-chereshkata-che-nyama-vazpitanie-i-se-ligavi/204265 Kliuki.net
Цвети от Хелс Китчън дотегна с изцепките си: Не се търпи! (Нападнаха я в Черешката, че няма възпитание и се лигави)

След като не спечели в кухнята на ада Цветомира  Стоянова от Враца тази седмица участва в „Черешката на тортата”. Явно обаче, че много си е повярвала след като стана тв звезда и започна да ръси умозаключенията си на врачански диалект. А бисерите, които казва абитуриентката от Северозапада вече не са интересни на публиката, а даже й досаждат.

Иначе колоритната провинциална мома остана очарована от домашната ракия, поднесена от Виолета по-предния ден за Уелкъм дринк, толкова я хареса, че цяла вечер не спря да се налива с лютото питие. Докато другите пийваха винце врачанчето дигаше чаши с високоградусната напитка и каза, че няма за в бъдеще да опита от врачанската.

След вечерята на Виктор зрителите веднага погнаха Цвети и казват: „Много е лигава тая Цвети, направо не се търпи това врачанско моме.”, „Цвети се държи като плевел, мънка, мрънка и се цупи, ами нали е още мъничка!”, „Това лигаво врачанче много дразни вече, много компетентно стана, не й допадна изненадата, Виктор трябваше да покани някоя кючекчийка, а Цвети да врътне някой кючек!”

Цветомира не похвали домакина Виктор за кулинарните умения, отне му две точки и блесна с нова изцепка: „Направо ще се пръснем от много ядене, ще станем като Али Ръза от сериала „Листопад” и ще завъдим шкембак”, а от думите й се разбра, че е любителка на сапунените турски поредици, с които се „образова”.