март 29, 2024

Цвети от Хелс Китчън лъсна по оскъден бански (Вижте скандалния имидж на готвачката от Враца – Снимки)

Най-младата участничка в Кухнята на Ада не само е най-забавната, но и най-сексапилната мацка в шоуто

https://kliuki.net/bg-kliuki/cveti-ot-hels-kitchan-lasna-po-oskaden-banski-vizhte-skandalniya-imidzh-na-gotvachkata-ot-vraca-snimki/201172 Kliuki.net
Цвети от Хелс Китчън лъсна по оскъден бански (Вижте скандалния имидж на готвачката от Враца – Снимки)

Врачанката Цветелина от Хелс Китчън тази година успява да разсмее зрителите с неочакваните си реакции. Но и самият шеф Виктор Ангелов пуска по една усмивка на нейните нестандартни забележки.

Цвети все още е ученичка в 12 клас и не е завършила училището, в което учи, но вече  има свой профил в социалната мрежа, в който можем да намерим нейни провокативни снимки. От кадрите, на които позира по оскъден бански на очи се набиват съвършените й задни части, а такъв с потенциал спокойно може да си съперничи със световно известни звезди.

Цвети от Хелс Китчън лъсна по оскъден бански (Вижте скандалния имидж на готвачката от Враца – Снимки)

Цвети от Хелс Китчън лъсна по оскъден бански (Вижте скандалния имидж на готвачката от Враца – Снимки) - Снимка 2

При влизането си в шоуто зрителите си мислеха, че Цвети е невинно и не познало живота момиче, взимайки предвид факта, че тя не е завършила средното училище. Само, че самата реалност се оказа съвсем различна. Провинциалната ученичка е много по-разтропана, отколкото са я мислили.

Цвети от Хелс Китчън лъсна по оскъден бански (Вижте скандалния имидж на готвачката от Враца – Снимки) - Снимка 3

Цвети от Хелс Китчън лъсна по оскъден бански (Вижте скандалния имидж на готвачката от Враца – Снимки) - Снимка 4

Разликата между онова объркало се скромно момиче от старта на предаването и оня Цвети от Инстаграм е на светлинни години. В социалната мрежа врачанката прилича повече на известна звезда, от колкото на провинциалистка от бедната Западна България. Трудно някой би разпознал в тази секси мацка Цветмира от кулинарното шоу на Виктор Ангелов .