октомври 01, 2023

Цвети от Хелс Китчън с рокери на бала, влюбени се сгодиха, абитуриент уши костюма си (Вижте най-колоритните зрелостници – Снимки)

И тази година зрелостниците ни изненадаха с колоритни решения за абитуриентския си бал

https://kliuki.net/bg-kliuki/cveti-ot-hels-kitchan-s-rokeri-na-bala-vlyubeni-se-sgodiha-abiturient-ushi-kostyuma-si-vizhte-nay-koloritnite-zrelostnici-snimki/203647 Kliuki.net
Цвети от Хелс Китчън с рокери на бала, влюбени се сгодиха, абитуриент уши  костюма си (Вижте най-колоритните зрелостници – Снимки)

Любимката на зрителите Цветелина от Хелс Китчън се издокара за бала си със сексапилна розова рокля, с пера и много тежък грим. Врачанската абитуриентка акостира на мотор за най-важната вечер в живота си и бе екскортирана от група рокери.

Колоритната врачанка бе изпратена  от някои от участниците в кулинарното шоу. Сред които се отличи шеф Светлана Илиева, която публикува снимка от изпращането на Цвети. А абитуриенката  се раздаде на дансинга под звуците на чалга парчета като танцува кючек.

В Асеновград девойка и младеж се сгодиха на бала си. Което предизвика сълзи на радост сред изпращачите на Емре и Семра. Предложението за брак шокира приятно всички когато абитуриентът падна на коляно и публично се врече във вечна вярност на избраницата си.

В града на розите Казанлък вчера бе бала на тамошните абитуриенти. Които е събраха в центъра и го изпъстриха с красиви тоалети и класически костюми. Сред цялата тази тълпа от зрелостници се отличи едно момче. Което блесна с костюм, изработен по негов дизайн.

Стефан Милев е ушил съвсем сам абитуриентското си облекло – бял костюм. Момчето дава заявка, че ще да завладее световната модната сцена.Защото е приет да учи в университет в модната столица Милано.На втората снимка зрелостникът се е снимал с майка си.