September 19, 2024

Цвети от “Хелс Китчън” се носи на крилете на любовта (Устатата кулинарка в приказка по италиански с гаджето – Снимки + Видео)

С италианеца не спират да се радват на връзката си по света и у нас

https://kliuki.net/bg-kliuki/cveti-ot-hels-kitchan-se-nosi-na-krilete-na-lyubovta-ustatata-kulinarka-v-prikazka-po-italianski-s-gadzheto-snimki-video/228962 Kliuki.net
Цвети от “Хелс Китчън” се носи на крилете на любовта (Устатата кулинарка в приказка по италиански с гаджето – Снимки + Видео)

Въпреки че се загаджиха в България, Цвети от “Хелс Китчън” и приятелят ѝ не познават граници и често-често отскачат до някоя по-различна дестинация. Предвид факта, че господинът е италианец, Италия явно ще се превърне във втори дом за устатата кулинарка.

Именно от там се показа тя в компанията не само на любимия си, но и на отбор семейство и приятели. С потенциалната нова фамилия времето явно преминава в песни, танци и хубава храна. Видеата, които публикува брюнетката в Инстаграм, са красноречиви – очевидно е в доста близки отношения с италианските си роднини.

Връзката на Цвети с италианеца се развива на бързи обороти. Практически те са заедно вече от месеци и се познават с роднините на другия. В “Хелс Китчън” кулинарката бе сингъл, но впоследствие успя да открие сродна душа.

Влюбените не спират да се показват и в социалните мрежи и определено не се притесняват от солидна доза внимание. Пътешествията им зад граница също намират място в профилите им. А когато пътуванията включват и роднините, значи работата е сериозна. Всеки повод за празник в семейството е и шанс всички да се сближат още повече.

Източник: Инстаграм