април 25, 2024

Да се сеща Галин! Галена се пусна като булка (Сравниха я с героиня в мексиканска теленовела – Снимки + Видео)

Певицата май се размечта да блесне и в бяла рокля

https://kliuki.net/bg-kliuki/da-se-seshta-galin-galena-se-pusna-kato-bulka-sravniha-ya-s-geroinya-v-meksikanska-telenovela-snimki-video/204098 Kliuki.net
Да се сеща Галин! Галена се пусна като булка (Сравниха я с героиня в мексиканска теленовела – Снимки + Видео)

Най-новият ѝ клип е свързан именно със сватбите и поне за собствено удоволствие и тя облече булчински тоалет. Роклята е класическа и си има всички традиционни атрибути, като се започне от шлейфа и ръкавиците и се стигне до стандартния булчински букет. Включена е и церемонията, воденето към олтара и преизвестните на всички сватбени ритуали.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Galena (@galena1)

Песента бе повод част от почитателите ѝ да я оприличат на мексиканска актриса, която се вихри в поредната теленовела. На практика и Галена поздрави сама себе си по случай хрумката със сватбата. По думите ѝ най-сетне е доживяла да се види като булка. Доколко клипът е намек към мъжа ѝ, можем да гадаем. Наред с колежките си, които с видеата си често сбъдват мечти, може би и Галена иска да каже нещо на Галин.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Galena (@galena1)

Изпълнителката не е сред традиционалистките в бранша, въпреки че връзката ѝ е една от най-дългогодишните в попфолка. Голяма част от колежките ѝ преживяха редица срещи и раздели, но поне по отношение на мъжа си тя е постоянна. В професията често я сравняват с хамелеон, който се променя според ситуацията, за да грабне заряда на новото. Дали е дошъл моментът за традиционна сватба и в живота, времето ще покаже.

Източник: show.blitz.bg