май 03, 2024

Дама ли: Майката на Мария изуми с тигров ансамбъл и груби чехли (Баба Даци лъсна по кълки край басейн – Нова снимка)

Почивката на Мария и майка й няма край това лято

https://kliuki.net/bg-kliuki/dama-li-maykata-na-mariya-izumi-s-tigrov-ansambal-i-grubi-chehli-baba-daci-lasna-po-kalki-kray-baseyn-nova-snimka/206962 Kliuki.net
Дама ли: Майката на Мария изуми с тигров ансамбъл и груби чехли (Баба Даци лъсна по кълки  край басейн – Нова снимка)

Родителката на Мария е плътно до дъщеря си това лято. Двете старозагорки отдъхват на Слънчев бряг. И не спират да забавляват последователите си в социалната мрежа с фотоси.

Йорданка Иванова по известна като баба Даци не спира да ни изненадва с някой кадър от луксозната си морска ваканция. Нищо, че е пенсионерка и на нея й се живее още като на дъщеря й Мария.

Този път „мами” позира край басейн, седнала и показала кълки в тигрово костюмче. Йорданка е сложила сламена шапка  и черни очила да се крие от слънцето.

Дама ли: Майката на Мария изуми с тигров ансамбъл и груби чехли (Баба Даци лъсна по кълки  край басейн – Нова снимка)

Впечатление обаче правят грубите чехли, които е нахлула на краката си. Феновете на двете мадами не одобриха избора й на обувки за плаж и коментират, че чехлите, които приличат на мъжки, не подхождат на тигровата визия на възрастната госпожа.

Други се ядосват, че прекалено много внимание се обръща на майката на Мария и пишат:”Ако не беше майка на Мария щеше да е едно обикновено бабе!”, а друг добавя:”Тези чехли са много удобни, но изобщо не подхождат на такива тигрови десени от ефирен плат.Да не говорим за  чантата, която изобщо не е за плаж!”

Източник: Фейсбук