September 24, 2024

Дани Петканов отсвири сватбата на Сашо Кадиев (Лудият репортер не уважи събитието заради бившата си Богданска)

Журналистът не можел да понесе гледката как Алекс я глези друг и то пред погледа му

https://kliuki.net/bg-kliuki/dani-petkanov-otsviri-svatbata-na-sasho-kadiev-ludiyat-reporter-ne-uvazhi-sabitieto-zaradi-bivshata-si-bogdanska/228967 Kliuki.net
Дани Петканов отсвири сватбата на Сашо Кадиев (Лудият репортер не уважи събитието заради бившата си Богданска)

Куп известни персони се стекоха на приказната сватба на Сашо и Ивелина. Само Дани Петканов не се появи на лъскавото събитие сред лозята.

Въпреки, че младоженецът и Лудия репортер от доста време са си много близки и всеки сезон на „България търси талант” си партнират, бившият на моделката го нямало на грандиозната церемония под звездите.

Даниел измислил някаква супер банална причина за оправдание, но повечето гости се досетили, че всъщност истината е друга. Петканов не можел да понесе гледката как Александра е в компанията на новото си гадже Мартин.

„Сашо веднага се досети, че Дани не е искрен и много се обиди, защото го уважава и го има за близък приятел. И преди да се разделят с предишните си половинки другаруваха. Но след развода на Богданска  и Петканов, той се отдръпна докато Александра продължи да е първа приятелка с Ивето”, разкриват хора от близкия им кръг.

По времето когато Алекс се влюбила в Мартин Ивелина и Сашо също се сприятелили с музиканта , но Лудия репортер го почувствал като предателство. И съвсем зарязал колегата си Кадиев.

Но въпреки всичко младоженецът до последно се надявал да види Даниел на най-важния в живота си ден, но това не се случи.”Явно егото му е наранено и той не може да гледа бившата си в прегръдките на новия й мъж", коментират близки на двойката.

Източник: Хотарена.бг