October 08, 2024

Дани Петканов се подигра с бившата си Алекс Богданска (Лудият репортер я пусна на снимка от преди и сега)

Петканов заби в земята бившата си половинка и жестоко я подигра

https://kliuki.net/bg-kliuki/dani-petkanov-se-podigra-s-bivshata-si-aleks-bogdanska-ludiyat-reporter-ya-pusna-na-snimka-ot-predi-i-sega/231485 Kliuki.net
Дани Петканов се подигра с бившата си Алекс Богданска (Лудият репортер я пусна на снимка от преди и сега)

Не става ясно с каква цел пусна този колаж. Някои си мислят, че търси популярност в социалната мрежа. А други предполагат, че или фотото е вследствие на поредна драма в отношенията с майката на сина им Габриел.

Към този момент хубавицата Алекс смело продължи напред след развода, има си нов любим, а и след ден стартира дългоочкваният нов сезон на „Биг Брадър”. В който миската е избрана за водеща.

Дали тези успехи на Богданска не са предизвикали злоба и гняв в Дани, но той се изгаври с бившата си с колаж. На който показва как всъщност изглеждат жените по време на брака си и след него.

За това използва снимка на бившата си и я прекрои през личния си образ. С което показа на феновете си, че преди благоевградската красавица не е била толкова ослепителна, както след като сложиха край на брака си.

Връзката на двойката бе  много бурна и белязана с множество раздели и драматични събирания. Докато на журналистът накрая му писна и реши да сложи окончателно край на нестабилния им брак. Въпреки, че двамата имат малък син на име Габриел, който е на шест и през повечето време живее с майка си.

Във медийното пространство от месеци се твърди, че Алекс се е събрала с новия си любим Светломиров, с който живее под един покрив. А Лудият репортер все още не си е намерил половинка и живее сам самичък.

Източник: Интриги