май 04, 2024

Дъно! Андреа лъсна разкрачена на участие (Певицата се чепи и гъне за рейтинг – Видео)

Кариерата на певицата е в тотален застой

https://kliuki.net/bg-kliuki/dano-andrea-lasna-razkrachena-na-uchastie-pevicata-se-chepi-i-gane-za-reyting-video/203123 Kliuki.net
Дъно! Андреа лъсна разкрачена на участие (Певицата се чепи и гъне за рейтинг – Видео)

И въпреки че все още се появява по участия, явно търси начин да получи внимание. Последният ѝ напън да блесне, включва буквално разкрачване пред камерата. Макар роклята да скрива интимните ѝ части, все пак за въображението ни не остава кой знае какво скрито-покрито. Поклащането на бюста също не ѝ се получава особено сполучливо и ако Андреа не усеща как се излага, всички, които видяха клипчето, побързаха да я просветлят.

За голяма част от хората изпълнителката е стигнала дъното и прави всичко възможно, за да се котира добре. След пиянските ѝ изцепки на сцената явно дойде ред и на разтворените крака под носа на снимащия. Мнозинството настръхна от поредния ѝ опит за порнопиар и за пореден път я изпрати на лечение. Според коментиращите не е ясно кой дори изобщо кани певицата в заведенията си, при положение че е решила тотално да се излага. Други заподозряха, че като нищо след два дни ще излезе с версия, че е била с комоцио, за да се появи така. Любопитен коментар я върна в пиковия период на кариерата ѝ – именно тогава е било времето да се откаже от славата, а не да лежи на стари лаври след години.