май 06, 2024

Дара Екимова лъсна по силиконови бомби (Пусна се с деколте до пъпа и без бельо – Снимки)

Младата певица лъсна на провокативни снимки

https://kliuki.net/bg-kliuki/dara-ekimova-lasna-po-silikonovi-bombi-pusna-se-s-dekolte-do-papa-i-bez-belyo-snimki/203914 Kliuki.net
Дара Екимова лъсна по  силиконови бомби (Пусна  се с деколте до пъпа и без бельо – Снимки)

Дара Екимова позира за снимки с черна рокля, с деколте до пъпа и гол гръб. Младата певица, след участието си в Капките реши да провокира феновете си с горещи кадри.

Щерката на Ива Екимова се е издокарала в черен тоалет, който разкрива силиконовия й бюст. С който се сдоби преди година със съгласието на майка си. Гърдите на певицата са поне по 300 кубика едната и изглеждат внушително за  крехката й фигура. Показала е и татуса, който има на лявата си ръка. На която е изрисувана малка пеперуда.

Дара Екимова лъсна по  силиконови бомби (Пусна  се с деколте до пъпа и без бельо – Снимки)

Повечето от феновете на Дара забелязаха, че тя не носи бельо. Някои я наричат богиня, но други я критикуват, че на  снимките изглежда прекалено сериозна и няма вид на младо момиче, което на 25 юни ще стане на 21  години.

Дара Екимова лъсна по  силиконови бомби (Пусна  се с деколте до пъпа и без бельо – Снимки) - Снимка 2

Дара Екимова лъсна по  силиконови бомби (Пусна  се с деколте до пъпа и без бельо – Снимки) - Снимка 3

Хората са на мнение, че по-скоро Дара има вид на зряла жена на годините на майка си заради намръщения й вид и определят визията й за брутална, каквото и да значи това.А други възкликват:”Майко мила, истински ли са тия гърди?”, сякаш не знаят, че миналата година се разбра, че младото момиче е напълнило пазва със силикон.