април 26, 2024

Дара Екимова с нагласена победа в Капките (Бутат я напред заради болните амбиции на майка й - Снимки)

Дъно, по-нагласена победа в шоуто за имитации не сме виждали, гневят се зрителите

https://kliuki.net/bg-kliuki/dara-ekimova-s-naglasena-pobeda-v-kapkite-butat-ya-napred-zaradi-bolnite-ambicii-na-mayka-y-snimki/201369 Kliuki.net
Дара Екимова с нагласена победа в Капките (Бутат я напред заради болните амбиции на майка й - Снимки)

На Дара Екимова тази вечер й се наложи да имитира великолепната Селин Дион. Хитът й "All by Myself" бе изпълнен от младата певица на сцената на Капките, но тя не можа да се доближи много до тембъра на канадската певица. От журито обаче само Фънки бе недоволен от имитацията й и си позволи честно да каже, че му се доспало от скука и изпълнението на Дара никак не било добро.

Дара Екимова с нагласена победа в Капките (Бутат я напред заради болните амбиции на майка й - Снимки)

Никой от публиката не очакваше това, което в последствие се случи. Най-неочаквано щерката на Ива Екимова се окичи с победата в този епизод и социалната мрежа изригна с негативни коментари  срещу победителката,  която според тях не е успяла да се справи с образа на Селин Дион.

Дара Екимова с нагласена победа в Капките (Бутат я напред заради болните амбиции на майка й - Снимки) - Снимка 2

 

Зрителите засипаха предаването и самата Дара с критика и пишат:”То бива бутане, бива, но с тази Дара се оляха вече!”, „Имам чувството, че майка й е седнала и на всяка минута пуска СМС. Не виждам кой друг би гласувал за тая, половината от другите са по-добри от нея. Но като знаем болните амбиции на майка  й, нещата са ясни!”, „Грозна картинка, ясно става как една болна амбиция без покритие  може да повлече едно цяло шоу надолу!”

Дара Екимова с нагласена победа в Капките (Бутат я напред заради болните амбиции на майка й - Снимки) - Снимка 3

Албена Бъчварова пък си направи труда да пресметне:" Владо 44 т от журито, 20 от зрителите общо 64! Дара 15 от колегите, 10 от менторите, 17 от журито, 22 от публикаата=64 т!", А извода е, че победата на Дара е лъжа, Нова да се извини на зрителите!

А друг добавя: „Когато самия изпълнител не се радва на победата, няма какво да коментираме повече.Може би се усети, че предобриха манджата с майка си, но не се засрами!”