декември 06, 2023

Дара лъсна по бомби в „Гласът на България” (Публиката шокирана, очакваше това от Галена)

Тийнидолът си показа бюста в музикалното шоу, а зрителите изригнаха срещу нея отвратени

https://kliuki.net/bg-kliuki/dara-lasna-po-bombi-v-glasat-na-balgariya-publikata-shokirana-ochakvashe-tova-ot-galena/195711 Kliuki.net
Дара лъсна по бомби в „Гласът на България” (Публиката шокирана, очакваше това от Галена)

Дара снощи втрещи публиката в „Гласът на България" с разголен тоалет. Менторката от музикалното шоу направо си извади на показ голите гърди. След като отслабна Дарина стана доста по-смела и заложи на съвсем разголена визия.

Възмутени, драгите зрители заляха Дара с масов хейт и коментират: „Мое мнение е, че менторката се е издокарала със съвсем неподходящ тоалет, нейните гърди ли ще гледаме или тези, които се представят на сцената?”, пита възмутена зрителка.

„Оставам без думи за разголената дреха на Дара. Това по го очаквах от колежката й Галена, а не от нея.”, смята друг. Зорница Николова пък пише: „Дарина, страхотна си, но този път изтърва коня.Знаеш ли колко млади момичета те гледат и ти подражават? Но този път сгафи с тоалета, то не беше деколте, то не бяха крака! Май издишаш!”, критикуват младата певица потребитеелите на фейсбук.

А има и такива, които правят забележка за дикцията на Йотова. Съветват я първо да се погрижи да говори правилно и тогава да дава оценки в музикалното шоу. Иначе участниците пяха като за световно, коментират почитателите на шоуто.

За разлика от нея този път Галена бе облечена като истинска дама.