май 07, 2024

Дара се плацика в Барселона, Гери-Никол я отвя по Д (Снимки)

На певицата не ѝ се излиза от басейна

https://kliuki.net/bg-kliuki/dara-se-placika-v-barselona-geri-nikol-ya-otvya-po-d-snimki/206956 Kliuki.net
Дара се плацика в Барселона, Гери-Никол я отвя по Д (Снимки)

В Испания се вихри тя, като не забрави и да се топне в хладната вода. Разбира се, времето било доста горещо, а какъв по-добър повод от това, за да се пуснеш по бански. Така и Дара явно се разхлажда в жегите с киснене в басейна.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DARA (@darnadude)

Кадрите ѝ в Инстаграм включват както по-горещи кадри, така и моменти от преживяванията ѝ в Барселона. Банският обаче прикова вниманието на някои фенове към даденостите ѝ. Не липсваха коментари, че в бюста изпълнителката го раздава добре, но по отношение на задните части нещо ѝ куца. Четирибуквието ѝ май е оказва доста слабичко, което автоматично отпраща към огромните задни части на вечната ѝ врагиня – Гери-Никол.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DARA (@darnadude)

Двете певици изгряха по едно и също време и даже се изявяват в един и същи жанр. Гери-Никол бързо се сдоби с прозвището “Яката дупара” именно заради даденостите си. Е, самата тя не пропусна да ги възпее, така че направо сама си даде прякор.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gery-Nikol (@gerynikol)

Конкуренцията с Дара пък се заформи още преди години, а сега, в ерата на снимките, всички могат да сравняват и по други параграфи. Кадрите в Барселона доволно показват както бюст, така и задни части, каквато вероятно е и целта на занятието.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gery-Nikol (@gerynikol)

Източник: show.blitz.bg