май 03, 2024

Дарина Павлова се похвали със сина си (На 24 Илия-Калоян впечатлява с бизнес нюх като баща си – Снимки)

Близките на покойния Илия Павлов продължават с живота си въпреки трагедията

https://kliuki.net/bg-kliuki/darina-pavlova-se-pohvali-sas-sina-si-na-24-iliya-kaloyan-vpechatlyava-s-biznes-nyuh-kato-bashta-si-snimki/215851 Kliuki.net
Дарина Павлова се похвали със сина си (На 24 Илия-Калоян впечатлява с бизнес нюх като баща си – Снимки)

Повод за радост бе рожденият ден на сина му Илия-Калоян. В началото на 2024-та година младежът навърши 24, а празникът му бе повод майка му да го покаже и в социалните мрежи. В една от тях Дарина Павлова се похвали с кадър с кратък, но емоционален пост, с който честити на наследника си.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Darina Pavlova (@darinapav)

По думите ѝ без значение от годините му тя го обича безмерно и е благодарна, че Бог я е избрал, за да бъде точно негова майка. Последователите ѝ също се отчетоха да ѝ честитят празника, като пожеланията бяха разнообразни. Така рожденикът започна смело поредната си лична година и макар да не живее в България, все пак и тук понякога се коментира животът му.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Darina Pavlova (@darinapav)

Според запознати Илия-Калоян приличал на Павлов най-вече по очите и устните. По характер бил коренно различен, като се отличавал с деликантност и непогрешим бизнес нюх. Именно заради бизнес инициативите му се смятало, че проявява гените на татко си, с уговорката, че не е мутра от сенчестия бизнес, а представител на съвсем ново поколение предприемачи. По съвет на наследника си дори Дарина Павлова преди години се ориентирала към капиталовложение в биткойни. Така мащабни дивиденти в рамките на стотици милиони евро се насочили към джоба на фамилията.

Източник: woman.bg