април 27, 2024

Дъщерите на Вики Терзийска шашнаха с невъзпитано държание (Палавничките засенчиха Борил Блатечки с разглезено поведение - Снимки)

Наследничките на Вики от Мастило засрамиха майка си в тв предаване

https://kliuki.net/bg-kliuki/dashterite-na-viki-terziyska-shashnaha-s-nevazpitano-darzhanie-palavnichkite-zasenchiha-boril-blatechki-s-razglezeno-povedenie-snimki/204092 Kliuki.net
Дъщерите на Вики Терзийска шашнаха с невъзпитано държание  (Палавничките засенчиха Борил Блатечки  с разглезено поведение - Снимки)

Двете момичета на Вики Терзийска цъфнаха в студиото на Петя Дикова. Маргарита, която е на 7 години и по-малката й сестра София, която е 3-гоишна придружиха майка си при водещата на „Тази сутрин”.

Двете палави госпожици успяха да направят разногледи както Пипи, така и оператора, на който му бе трудно да ги следи. Сестрите нито за миг не седнаха на меката мебел в тв студиото и не спряха да бърборят глупости.

Дъщерите на Вики Терзийска шашнаха с невъзпитано държание  (Палавничките засенчиха Борил Блатечки  с разглезено поведение - Снимки)

Дикова, която също е майка само, че на две момчета ги попита дали помагат на мама когато готви вкъщи, а те изтръскаха „да готвим ла@на”. Даже Пипи се притесни когато запита Маргарита дали сега я гледат нейните съученици и учителката й, а тя без да се замисля изстреля:”Едва ли, те  не харесват и мразят бТВ”

Дъщерите на Вики Терзийска шашнаха с невъзпитано държание  (Палавничките засенчиха Борил Блатечки  с разглезено поведение - Снимки) - Снимка 2

Отговорът на Маргарита накара Дикова да запелтечи и да се чуди как да замаже гафа на малката госпожица, но продължи да разговаря с Вики и двете й деца. А те с гордост разкриха как по време на разходката си в Залцбург случайно срещнали уличен бездомник и мама без малко щяла да го настъпи по главата.

Заради двете калпазанки не се разбра защо всъщност Вики Терзийска  е в студиото. Не остана време да разкаже, че ще издава свой албум.

До скоро Борил Блатечки бе смятан за най-невъзпитано момче в тв предаване, но тези двечките му отнеха категорично първото място.