април 27, 2024

Дъщерята на чалга певицата Мария разцъфна (Вижте колко порасна единственото дете на Отварачката – Снимка)

Докато майката е атакувана с отрицателни коментари, то Марая събира овациите на феновете

https://kliuki.net/bg-kliuki/dashteryata-na-chalga-pevicata-mariya-razcafna-vizhte-kolko-porasna-edinstvenoto-dete-na-otvarachkata-snimka/213654 Kliuki.net
Дъщерята на чалга певицата Мария разцъфна (Вижте колко порасна единственото дете на  Отварачката – Снимка)

Мария, която не сполучи с нито един брак до сега и явно греши с избора си на съпрузи има едно нещо в живота си, с което може да се похвали.  И това е единствената й дъщеря Марая Андонова, която в последно време сякаш разцъфна.

Дъщерята на чалга певицата Мария разцъфна (Вижте колко порасна единственото дете на  Отварачката – Снимка)

Скоро тинейджърката си пусна ново селфи, на което се вижда каква красавица е пораснала. Много прилича на майка си, но феновете са категорични, че  се е превърнала в по-голяма хубавица от собствената си родителка. Цялата й визия е напълно естествена,  даже няма защо да си прави подобрения. Затова Мария определено е много горда с момичето си. Което вече си има сериозно гадже. Но освен това ще стане и много образована дама, след като от години посещава едно от най-скъпо платените частни училища в столицата и се движи само в отбрана среда.

За Марая феновете на Отварачката твърдят, че няма да важи поговорката, че крушата не пада по-далеч от дървото. Сравняват Марая с щерката на Анелия Ивон, за която казват, че от малка ядосва майка си с тунингованата си визия с напомпани джуки и ярък грим. Докато Марая до този момент се е държала прилично и няма нито една провокация с външния си вид. За разлика от поведението на майка си. Която винаги е била под прицела на хората в социалните мрежи!

Източник: Фейсбук