October 12, 2024

Дъщерята на Румен Радев цъфна на премиерата на филма за Гунди с тоалет за 10 хилядарки (Дарина Радева засенчи главната героиня – Снимки)

Президентската щерка с епизодична роля, но с тоалет като на холивудска звезда

https://kliuki.net/bg-kliuki/dashteryata-na-rumen-radev-cafna-na-premierata-na-filma-za-gundi-s-toalet-za-10-hilyadarki-darina-radeva-zasenchi-glavnata-geroinya-snimki/231776 Kliuki.net
Дъщерята на Румен Радев цъфна на премиерата на филма за Гунди с тоалет за 10 хилядарки (Дарина Радева засенчи главната героиня – Снимки)

Дарина Радева не пропусна да се изхвърли на премиерата на филма Гунди- Легенда за любовта. Която се състоя преди ден в зала Арена София, Въпреки, че президентската щерка участва в лентата с минамална роля, се изживя като световно известна звезда.

Александра Свиленова в главната роля

Радева се появи с тоалет за много пари, по-впечатляващ в пъти от този на актрисата, която играе централната роля – Александра Свиленова.

Наследничката на президента лъсна в черна рокля с разголена горна част, а в долната част бе с надиплени волани от фина материя. Според модни експерти роклята може да се открие в каталога на популярна модна къща у нас. И цената й е не по-малко от десетина бона. А и прическата на Дарина бе провокативна в стил „ала лейди Гага”.

Госпожица Радева на премиерата

Само, че избраният супер скъпарски тоалет на госпожица Радева бе оценен от присъстващите  8 хиляди  човека като проява на неуважение към актьорите с главни роля и лош вкус. И получи критика за високото си самочувствие: „Госпожицата явно не вижда колко е епизодична е ролята й и дефилира все едно, че никой няма да разбере колко е незначително е участието й във филма, а се взе за световна знаменитост!”, пишат гневни свидетели на видяното.

Павел Иванов в ролята на Гунди

Всъщност тя изпълнява роля на приятелка на съпругата на Гунди. Двете с Лита забременяват едновременно , но участието на Дарина е толкова незначително, а претенциите са като на голяма холивудска знаменитост.

Източник: ХотАрена.нет