април 27, 2024

Давид на Джулиана Гани навърши 4 годинки (Моделката му спретна парти ала сем. Адамс – Снимки + Видео)

По-голямото момче на Джулката вече е на 4

https://kliuki.net/bg-kliuki/david-na-dzhuliana-gani-navarshi-4-godinki-modelkata-mu-spretna-parti-ala-sem-adams-snimki-video/215680 Kliuki.net
Давид на Джулиана Гани навърши 4 годинки (Моделката му спретна парти ала сем. Адамс – Снимки + Видео)

Рожденият му ден премина под знака на култовата семейна история на семейство Адамс. За целта майка му се бе постарала, като се започне от балоните и се стигне до тематичната торта за празника. За капак тя позира досущ като Мортиша Адамс от легендарната поредица. Така малкият Давид безспорно блесна с неочаквано тържество. Вероятно култовото семейство е сред любимите му герои, а родителите му определено искат да го зарадват. Джулиана Гани пък обича да блести и да позира пред камерата, така че събитието бе увековечено и за пред феновете ѝ в Инстаграм.

Четвъртият рожден ден на Давид, макар и в доста тъмни краски, събра приятелчетата му пред тортата на семейство Адамс. Не е ясно дали баща му е бил на празненството предвид сложните си отношения с майка му. Независимо от скандала, с който приключи връзката им, двамата все пак имат общ наследник. Малкият често се появява и в компанията на баща си, което подсказва, че поне по отношение на контакта с него, бившите влюбени са постигнали споразумение. Джулиана си има ново семейство, което гради с Теодор. Малкото ѝ момче пък също е редовен герой в публикациите ѝ в Мрежата.

Източник: woman.bg