май 02, 2024

Даяна Ханджиева показа наедряло коремче (Актрисата обяви, че става майка навръх рождения си ден – Снимки)

Актрисата постави начало на новия си живот, призна бременност навръх 30-та си годишнина

https://kliuki.net/bg-kliuki/dayana-handzhieva-pokaza-naedryalo-koremche-aktrisata-obyavi-che-stava-mayka-navrah-rozhdeniya-si-den-snimki/206955 Kliuki.net
Даяна Ханджиева показа наедряло  коремче (Актрисата обяви, че става майка навръх рождения си ден – Снимки)

Чаровницата Даяна Ханджиева изненада последователите си  с  блага вест. Актрисата обяви в профила си в Инстаграм, че е бременна и се показа с наедряло коремче. Това се случи на рождения й ден, когато тя навърши 30 години на 6 август. Пленителната мацка сияе от щастие в трепетно очакване на бебето.

Даяна Ханджиева показа наедряло  коремче (Актрисата обяви, че става майка навръх рождения си ден – Снимки)

Красавицата написа, че само  след няколко месеца ще гушне първото си дете и я очакват нови предизвикателства. Представя си как с детето ще играе на криеница и ще влезе в ролята на грижовна майка, питайки го:”Я, покажи на колко си годинки с пръстчета!, както и други такива детски смешки като например „Я хапни една лъжчка за мама и една за тати!”. Даяна е категорична, че появата на бебето не само не я плаши на 30  г, но и поставя нов етап в живота й.

Даяна Ханджиева показа наедряло  коремче (Актрисата обяви, че става майка навръх рождения си ден – Снимки) - Снимка 2

Но по-интересно за последователите й е от кого е всъщност детето и кой му е татко. По време на участието й във Фермата Ханджиева завърза флирт с красивия пилот Петър, а и Данчо магьосника си падна по нея. Оказа се обаче, че с  тези двамата не й се получи връзка след края на сезона.

Даяна Ханджиева показа наедряло  коремче (Актрисата обяви, че става майка навръх рождения си ден – Снимки) - Снимка 3

Даяна Ханджиева показа наедряло  коремче (Актрисата обяви, че става майка навръх рождения си ден – Снимки) - Снимка 4

Даяна се събрала отново с бившето си гадже Калоян Ставрев и двамата си дали втори шанс като решили, че им е време  да станат мама и татко.

Източник: Хотнюз