October 10, 2024

Дебеланата Веселка нахълта в „Биг Брадър” с прозрачен като перде тоалет (Лъснаха на показ тлъстините й тресящи се от целулит – Шок снимки)

Колоритната касиерка и plus size модел сащиса зрителите с тресящи се мръвки и целулит

https://kliuki.net/bg-kliuki/debelanata-veselka-nahalta-v-big-bradar-s-prozrachen-kato-perde-toalet-lasnaha-na-pokaz-tlastinite-y-tresyashti-se-ot-celulit-shok-snimki/231679 Kliuki.net
Дебеланата Веселка нахълта в „Биг Брадър” с прозрачен като перде тоалет (Лъснаха на показ тлъстините й тресящи се от  целулит  – Шок снимки)

Веселка смело нахълта в Къщата на „Биг Брадър „ с тоалет, който по-скоро напомня на тънко перде. Зрителите веднага установиха, че иначе симпатичната дама в лице прилича по габарите на Християн Гущеров.

Още с появата се в шоуто тя заяви, че обожава едрите си форми. Но е категорично против жените, които продават тялото си за пари.

А зрителите втрещени от гледката написаха веднага коментари в социалната мрежа на предаването: „Проблемът на Веселка не е в дебелината, а това, че й липсва финес и класа”.А други  коментират:”Ужас, тая ще трябва цяла седмица да се разхожда така, защото остана без багаж!”, „Уважавам пълните хора, това не е недостатък, а генетично заложено, има много красиви момичета сред тях, очарователни са  по своя си начин, но да изложиш на показа 100 кила тресящ се целулит е меко казано неприятно и отвратително за гледане! Нищо лично спрямо момичето, защото е симпатично!, добавя друг зрител.

И в заключение публиката е категорична: „Жалко защото ако това е извадка на обществото спешно трябва да потърсим помощ!

Източник:Лупа.бг Фейсбук