юни 18, 2024

Дебора Михайлова се показа като абитуриентка (Вижте 18-годишното момиче на бала – Снимки)

Въпреки насилието, което преживя днес младото момиче се чувства щастливо на прага на живота

https://kliuki.net/bg-kliuki/debora-mihaylova-se-pokaza-kato-abiturientka-vizhte-18-godishnoto-momiche-na-bala-snimki/223743 Kliuki.net
Дебора Михайлова се показа като абитуриентка (Вижте 18-годишното момиче на бала – Снимки)

Дебора Михайлова успя да се възстанови след нещастието, което преживя и днес е абитуриентка.Старозагорката, чиято съдба разчувства цялата страна навърши 18 годни  и успешно се дипломира в средното училище.

Малко  преди абитуриентския си бал красивата двойка публикува снимки с тоалета, с който ще присъства на завършването на средното си образование.

От снимките се разбра, че Деби си е избрала тоалет в розово, елегантни високи обувки в цвета на роклята и си е сложила огърлица от блестящи перли на врата.

Госпожица Михайлова сподели с феновете си пост в социалната мрежа от последния си ден в училище  написа:”Днес изживях най-емоционалния си ден в школото, за последно прекрачих прага на училище и чух звънеца, но в едно съм сигурна, че  от тук нататък ми предстои всичко най-добро! Предишните пет години бяха много емоционални, имаше смях, нерви и не малко сълзи но съм благодарна, че имах късмет да попадна в този страхотен клас!”, разчувствана сподели мислите си Дебора Михайлова.

Няма нужда да ви обясняваме от каква мощна вълна на поздравления и харесвания бе засипана абитуриентката в профила си в Инстаграм от многобройните си фенове и последователи.

Източник:Инстаграм