October 18, 2024

Дебора Михайлова се съблече по бански (Нарязаната девойка не се притеснява от белезите по тялото – Снимки)

Момичето, което получи подкрепа от цяла България отиде на море и се разхвърля по бански

https://kliuki.net/bg-kliuki/debora-mihaylova-se-sableche-po-banski-naryazanata-devoyka-ne-se-pritesnyava-ot-belezite-po-tyaloto-snimki/226568 Kliuki.net
Дебора Михайлова се съблече по бански (Нарязаната девойка не се притеснява от белезите по тялото – Снимки)

Малтретираната преди време девойка се върна към нормалния живот, видя клюки.нет. Дебора завърши успешно средното си образование и стана абитуриентка. След края на училището момичето започна и работа. Както стана ясно в козметично студио в родния с град Стара Загора. Където ще слага мигли на клиентките си.

Но в разгара на жегите Дебора Михайлова е намерила време и да отскочи до морето. Това се вижда от нейни постове в Инстаграм. Където тя позира смело по бански. Хубавото момиче не се притеснява да покаже на плажуващите белезите по тялото си, които все още си личат. И няма как да е иначе, тъй като 400 медицински шева, които й направиха по тялото няма как да изчезнат яко дим, а са си там.

Има белези  както по целите си крака, а даже и по гърдите. Малтретираното преди време момиче не издава  къде прекарва лятната си почивка. Но най-вероятно е на някоя българска дестинация по нашето Черно море.

„Морето и щастието съществуват”, написа стаарозкорката в Инстаграм. А почитателите я хвалят за смелостта да се покаже и са категорични, че изглежда наистина отлично.

Източник:Блиц