September 08, 2024

Дебора от Стара Загора хвърли перуките, не крие и белезите (Нарязаната девойка разхожда актуалната си визия – Снимки)

Дебора прави всичко възможно, за да продължи живота си нормално

https://kliuki.net/bg-kliuki/debora-ot-stara-zagora-hvarli-perukite-ne-krie-i-belezite-naryazanata-devoyka-razhozhda-aktualnata-si-viziya-snimki/224848 Kliuki.net
Дебора от Стара Загора хвърли перуките, не крие и белезите (Нарязаната девойка разхожда актуалната си визия – Снимки)

След като преживя ужаса на нарязването с макетно ножче, младото момиче лека-полека превъзмогва случилото се. Нападателят ѝ я остави и без коса, което я накара в продължение на седмици да носи перуки и екстеншъни. Към днешна дата истинската коса на Дебора от Стара Загора вече е достатъчно пораснала, за да оформи красива прическа.

Така, без съжаление, девойката изостави изкуствените коси в миналото и разхожда доста по-свежа и атрактивна визия. Според някои коментатори късата коса дори повече ѝ отива. Не липсват, разбира се, и негативни коментари, свързани най-вече с тежкия грим и изкуствените мигли по лицето ѝ.

Наред с актуалната си прическа Дебора от Стара Загора не се срамува да покаже и белезите си. Ужасът от преживяното вероятно завинаги ще остане в съзнанието ѝ, но в крайна сметка е хубаво човек да намери сили да продължи напред. Кадри с открити крака сподели младото момиче преди дни и на практика разкри, че няма от какво да се срамува. На снимките ясно се виждат дълбоките и груби следи, които остави нападателят по тялото ѝ. Доколко лечението им ще бъде ефективно, за да се заличат максимално, е труден въпрос.

Източник: show.blitz.bg, Инстаграм