април 28, 2024

Дебютът на Бояна Шарлопова в „Черешката” предизвика куп коментари (Вдовицата на Шарлопов домакиня, но й липсват емоции)

На вид съвършена, но внимава да не излезе от образ, за да не се счупи като порцеланова фигурка

https://kliuki.net/bg-kliuki/debyutat-na-boyana-sharlopova-v-chereshkata-predizvika-kup-komentari-vdovicata-na-sharlopov-domakinya-no-y-lipsvat-emocii/215158 Kliuki.net
Дебютът на Бояна Шарлопова в „Черешката” предизвика куп коментари (Вдовицата на Шарлопов домакиня, но  й липсват емоции)

Естествено за зрителите на „Черешката на тортата” най-очакван беше дебютът на Бояна Шарлопова. Която посрещна гостите си в луксозния с дом. Най-известната вдовица в България се опита да пресъздаде Коледната атмосфера и дух в жилището си, Тя предложи на гостите си богата трапеза с ястия в традицията на християнския празник.

Дебютът на Бояна Шарлопова в „Черешката” предизвика куп коментари (Вдовицата на Шарлопов домакиня, но  й липсват емоции)

Ефектната дама сервира  салата от кореноплодни, изненада с циганска баница с пуширано яйце, сви зелеви сарми с месо, но накълцано и почерпи с „Мъжка” ракия по рецепта на покойния Шарлопов.

Дебютът на Бояна Шарлопова в „Черешката” предизвика куп коментари (Вдовицата на Шарлопов домакиня, но  й липсват емоции) - Снимка 2

Това, което публиката не хареса е, че посрещна гостите си с хоро, но и с просеко. Питието по никакъв начин не си кореспондира с българските традиции.

Зрителите коментираха и външния вид на Бояна:”Не знам как се поддържа, но изглежда млада и фина, а сама каза, че наближава 50. До децата си, особено до  двете момичета е като какичка, а не като тяхна майка.Сякаш внимава да не излезе от образ и да се супи, като порцеланова кукла е!”,

Дебютът на Бояна Шарлопова в „Черешката” предизвика куп коментари (Вдовицата на Шарлопов домакиня, но  й липсват емоции) - Снимка 3

Бояна с децата си

„ Менюто й не ме учуди, а можеше да предложи постна храна, тези сарми, баница и погача ми идват в повече,”, „Тя неумее да прави сарми, поне това видях от показаното, дори Манчев я скастри за многото подправки!”. Друг зрител пък критикува хотела на фамилията в „Пампорово”:Хотела им е приличен, но  за лукс и чистота и дума не може да става. Личи си, че отдавна е запуснат и могат да се забележат много минуси!”

„Като цяло Бояна се представи прилично, но не умее да разказва  от нея лъха някаква студенина и хлад, прекалено е обрана, при Мира ми хареса повече!”, добавя друг зрител.

 Източник:Фейсбук